Gespecialiseerde pedicure

Bij een eerste voetverzorging wordt een klantenfiche aangemaakt met daarop de voet- en nagelproblemen, aandoeningen en het geneesmiddelengebruik. Er wordt ook bekeken of u een risicopatiënt bent (diabetes- of reumapatiënt). Hiermee stellen we een behandelplan op.

Mogelijke behandeling

Basisverzorging van nagels en huid

Verwijderen van eelt en likdoorns

Specifieke verzorging van nagel- en
huidaandoeningen

Massage van de voeten

Advies verzorging van de voeten

Schoenadvies

Gespecialiseerde technieken (extra te betalen)

Voetverzorgingsproducten

HFL Laboratories

Ik werk met betrouwbare en doeltreffende voet- en huidproducten van HFL Laboratories. Alle producten zijn veilig te gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

Voor de behandeling van schimmelnagels beveel ik de ‘gouden combinatie’ van Solution Spray en Dadi’ oil aan. De spray pakt de schimmelinfectie aan. De olie voedt en versterkt de nagel en maakt het nagelbed weer elastisch.

Roselan Balm is een intensieve crème voor de verzorging van droge, schrale huid en huidkloven.

Dermoleen Cream is een hydraterende en verzorgende crème, die ureum bevat en die gebruikt wordt bij droge huid. Voor een intensievere verzorging kunt u dit product combineren met Roselan Balm.

Dermazink Cream ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Op basis van zinkoxide en medische honing.

Dermo Dry is een niet vette crème die ideaal is bij zweetvoeten en voeten met slechte geurtjes. Te gebruiken in een kuur van 2 weken.

Gehwol

Ook producten van Gehwol zijn zeker een meerwaarde voor de gespecialiseerde voetverzorging.

Gehwol medical Sensitive herstelt de natuurlijke microflora van de gevoelige huid. Bevat ureum.

Gehwol medical Lipidro Crème voedt de droge voeten met huidvriendelijke lipiden en zorgt voor een optimale hydratatie. Bevat 10% ureum.

Gehwol Fusskraft Hydro-Lipide Lotion verzorgt intensief en diepgaand. Het herstelt de vocht- en vetbalans en trekt snel in.